уторак, 27. август 2019.

Žestoko jebanje

zestoko-kresanje

Konačno sam ostao sam u stanu posle dužeg vremena. I to na više dana. Rešio sam da iskoristim te dane samoće u bludu. Naravno, oglasio sam se preko Interneta i pozvao sve aktivne tipove koji su željni da im se sisa kurac i guta sperma da dođu kod mene.

tata-bi-kresnuo-sina

Polako sam gubio nadu da će se neko konkretan javiti. Javljali su se sa svih strana, bili su to takozvani "vikend jebači" koji uglavnom jebu vikendom, kada mogu i ako im žene dozvole. Ja sam želeo  susret odmah.

Juče mi se javio lik porukom na Viberu. Kratko smo se dopisivali. Bio je konkretan, a takve najviše volim. Usledio je dogovor za susret istog dana.

Kao i uvek, usledila je faza straha. Dovodim nepoznatog tipa u stan. Svašta može da se desi, što meni to treba, zašto to radim.Valjda, zato što obožavam kurac.

popaljeni-mlad-momak

Dok se vozio kolima do mene, zvao me je video pozivom. Pokazivao je kurac koji je virio iz nogavice šortsa. Bio je jak, krupan muškarac sa debelim kurcem. Palili smo se preko kamere dok je vozio kola. Kada je stigao kod mene, usledila je vatačina odmah. Bez upoznavanja i priče. 


hvatanje-muskog-medjunozja

Uhvatio me je za kurac i jaja i ja sam mu uzvratio. Kurac mu je bio poludignut i baš debeo. 

skidanje-odece-muskaraca


Skinuo se pa sam kleknuo pred njegovim debelim kurcem, počeo da navlačim kožicu i da mu sisam kurac. 


lizanje-vrha-kurca

Uhvatio me je za glavu u jednom momentu i počeo do jaja da nabija kurac. 

klinja-ga-pljuga-tati


Par puta je nabijao kurac do kraja u moje grlo i ja sam počeo da otimam glavu da bih mogao da udahnem vazduh ali, on ga je do poslednjeg momenta držao. Volim taj osećaj kada gubim dah na kurcu. 


gej-nabijanje-na-kurcinu

Seli smo na krevet i počela je vatačina. Trljao je svoj kurac o moj. 



Podmazivao mojim kurčevim balama svoj kurac. 

kurcevi-se-dodiruju

'Vatao mi je jaja kao i ja njegova i nadrkavali smo kurac jedan drugom. Ponovo sam mu pušio kurac kad je u jednom momentu opet zabio kurac meni do krajnika. 


nabijanje-glave-na-kurac

Izvadio je kurcinu u momentu kad sam počeo da se gušim, i ostao je trag pljuvačke njemu. Pitao me da li želim da me jebe. Nećkao sam se. Dok sam se ja nećkao, on je izvadio pakovanje kurtona i stavio na svoj kurac. 


tucanje-slike

Okrenuo sam se na stomak a on legao preko mene, sav tako snažan i težak. Čim je legao zabio je kurac u mene. Duboko.

veliki-krupan-muskarac-kara

Nisam to očekivao. Bez podmazivanja, bez ičega. Bio je ceo u meni. Počeo sam glasno  da stenjem i da preklinjem da stane. Skoro sam zaplakao od bola. Nije stao.

decak-prima-kurciny

Tad sam se uplašio. Na moje molbe nije stao i pitao sam se šta će mi se desiti. Srećom, ovako žestoko jebanje nije dugo potrajalo. 


momak-dobija-kurca-u-cmarinu

Posle minut-dva on je naglo skočio sa mene, glasno uzdahnuo, skinuo kurton i počeo da svršava. Valjda ga je uzbudilo moje stenjanje i to što me je naveo da skoro zaplačem. Stajao je iznad mene pored kreveta, dok sam ja bespomoćno ležao i prskao me spermom po licu. Svuda je bilo sperme. 

manijak-trpa-guzicu-jako

Bio sam srećan što je ovo kratko trajalo. Otišao je do kupatila, a ja sam bio u šoku šta mi se upravo desilo. Nismo se dogovorili da ovako bude, a najmanje da bude tako žestoko da sam morao da molim da stane. Što je najgore, nije stao iako sam preklinjao. 


sperma-curi-sa-lica

U međuvremenu, sa svih delova lica počela je da se sliva njegova sperma na moja usta. Počeo sam da se oblizujem i osetio sam slankast ukus njegove tople sperme. Osećao sam se tako prljavo i uplašeno, što me je ipak napalilo. Napalila me je njegova sperma koja je klizila sa mog lica. 

slivanje-sperme-sa-usta

Kad se vratio u sobu da se obuče ja sam ga gledao i drkao i u momentu svršio. 

decko-se-pipa-svrsava

Čekao je jedan trenutak da ljudi iz hodnika zgrade prođu i samo je izašao. Bio sam zapanjen. Moglo je svašta da mi se desi. U jednom trenutku sam molio da stane i skoro zaplakao, a u drugom momentu sam svršavao obilno. Jedini trag da je uopšte bio je njegovo pakovanje kurtona koje je zaboravio da ponese. Od juče razmišljam o tome šta se dogodilo.

- Alhemičar


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

10 коментара:

  1. Ja ne volim nasilje. Ni inace. A pogotovo u krevetu. Ovo mi je neshvatljivo. Ovo je silovanje.

    ОдговориИзбриши
  2. I meni deluje ko silovanje

    ОдговориИзбриши
  3. pa ovde ima vise slika nego teksta lol lol lol a kao neki sajt sa pricama e majke ti pa ovo je foto prica u najboljem slucaju ili strip ali prica nije jer traje tako kratko i ne treba da se zove pricom kad to nije a sto se tice ove agresije pa ne znam ko je bolesniji od vas dvojice lol ko je ludji pa pitanje je sad ahaha citao sam prethodne price od alhemicara i ono mi je bilo dosta popaljivije a ovo je tako kratko da mi se gotovo nije ni digao ali iskreno govorim sad pa eto lekcije za tekstopisca plus mi je bas bolesno ovo agresivno jebanje bas kao sto pise anonimni komentator iznad mislim da se ovo lagano moze voditi silovanjem

    ОдговориИзбриши
  4. Dragi Alhemicaru,

    Pisao si nam o silovanju. Ne o seksu. Imas puno pravo da tuzis ovog silovatelja, ukoliko je ovo tvoja ispovest i ne lazes nas. Ono sto svaki pasivni gej momak treba da zna i da bude svestan je da, ukoliko smatraju da su bili iskorisceni dok su govorili NE, da mogu da preduzmu nesto po tom pitanju. Postoji zakon. Razlog zbog kog se to ne koristi vec precutkuje je to sto je momke sramota, ili ne zele da se sazna za njih da su zrtva zlostavljanja ili silovanja.

    Iskreno mi je zao sto si prosao kroz ovo. Koliko god si pronasao pozitivno u ovom strasnom hororu i uspeo na kraju da se samozadovoljis kada je silovatelj otisao, ovo nije zdravo. Ni prema tebi kada je psiha u pitanju, ni prema tvom telu koje bi trebalo da postujes, a ni prema silovatelju cije ponasanje ni u kom slucaju ne treba tolerisati.

    Draga Saveta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. evo vidis da sam u pravu i da je ovaj ili ova draga saveta lol ostavio ili ostavila lol duzi komentar nego cela tvoja prica pod znacima navodnika lol ahahaha e muke

      Избриши
  5. Brate mene je popalilo ovo izdrko sam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. a sta lazes covece lol a opet mozda si i ti poremeceni bolesnik kao njih dvojica msm realno lol

      Избриши
    2. Jebo ti poremeceni brata i tebe

      Избриши
    3. nemam brata a i da ga imam ja nisam bolestan kao ti a usput da ti kazem nesto lepo lol nauci da pises lol lol lol

      Избриши
  6. Svi ste u zabludi tu ne postoji razloga za silovanje koj sam pristano na sex izgde ne poznajete pravo zakona mozda su pitanje druge razloge sto ovaj majmun optuzuje za silovanje verovatno momak koga karao nije mu platio ili nije hteo dalje vidjanje a to kod passive ako neko ga jako jebe on zeli dalje no ima muskarce koji su sex na jednu kres sex i nestanu i koji su ozenjeni gde Zena ne moze da ih zadovolji i onda traze decake da se isprazne da im popuse to je dokazano nema bolje pusaca od muskarca osobeno klince do 25god koji vole spermu i progutaju sve do kapi

    ОдговориИзбриши