субота, 9. новембар 2019.

Deca sa sela bas vole da se karaju

decaci-vole-da-se-jebu-selo

Zdravo, zovem se Despot, imam 19 godina i ovo je moja prva priča. Odlučio sam da u njoj predstavim sve detalje i iskustva koje sam doživeo od perioda početka puberteta pa sve do sada.
Odrastao sam sa bakom u jednom malom i siromašnom selu na jednoj planini u Crnoj Gori, moji roditelji su poginuli kad sam imao 4 meseca.

Jedina zabava u toj okrutnoj hladnoj sredini jeste bila kada za rasput dođe moj vršnjak Strahinja kod svoje bake i deke. Zahvaljujući njemu sam saznao šta su to detinjstvo, igra, osmeh i bezbrižnost.

crnogorski-proplanci-priroda

Znali smo po ceo dan da provedemo zajedno u našem svetu. Strahinja je živeo u Beogradu i dolazio je iz jedne izuzetno imućne porodice. Trenirao je vaterpolo i bio je korpulentniji od mene, uvek sam se osećao zaštićeno pored njega, naročito kada zalutamo pred sumrak. Kako je vreme prolazilo tako su se i naše igre menjale, od igranja u blatu i skakanja u senu, pa do jezerceta.

gej-deca-igranje

Jednog letnjeg dana smo odlučili da uskočimo u to hladno planinsko jezerce ne bi li me naučio da plivam. Imali smo 13 godina. Kad smo došli, skinuli smo se a pošto nismo imali gaće za kupanje, Strahinja se skroz skinuo i ubedio mene da to uradim iako sam bio izuzetno stidljiv. Rekao mi je da je to normalno i da su posle treninga svi zajedno goli ispod tuša.

najveca-pedercina-gej-srbija-beograd

Onda je usledilo kupanje i potom plivanje ka dubini, nikada neću zaboraviti taj osećaj dok me je održavao u vodi i svojim golim glatkim telom se priljubljivao uz mene, osećao sam se usplahireno, ukočeno i zgrčeno. Tog trenutka sam bio potpuno nevin, nisam ni znao kako se masturbira, čak sam bio toliko preplašen da to isto i probam.

goli-gej-decaci-ljubljenje-intima

Nakon napornog časa plivanja, vratili smo se u plićak da se malo odmorimo i osunčamo, naslonivši se na oštru krašku stenu, ogulio sam se na boku. Strahinja me je odmah privukao do sebe i okrenuo da vidi kolika je posekotina, krenuo je da je očisti i na kraju je rekao da nije to ništa, nasmejao se i šljepnuo me po guzi. Tada sam po prvi put bio toliko uzbuđen da je to potvrdila i ne tako moja suptilna erekcija.

Strahinja je to naravno primetio i počeo da se zafrkava a meni je toliko bilo nelagodno da sam na sve načine pokušavao da sakrijem "sramotu". Međutim, rekavši da je to normalno i da on se stalno sa drugovima sa treninga često tako igra, poveo me je iz vode na obližnje kameno uzvišenje okruženo brojim ogromnim četinarima.

sladak-decak-peskir-plaza-letovanje

On je prvi seo na jedini peškir koji smo imali i tako raširio i nadlaktio da za mene nije bilo mesta, pokušavao sam sve vreme da ne bude uočljivo da se moj pogled zadržava na njegovom ogromnom i nabreklom penisu pa sam seo sa strane. Jako me je povukao da sednem između njegovih nogu, ne bi li me "nečim naučio", tog trenutka sam se potpuno prepustio.

Počeo je je sa leđa da me ljubi po vratu i da me rukom mazi po grudima i stomaku. Spuštivši ruku na dole, počeo je da stiska moj penis, nakon par trenutaka osetio sam kako moj polni organ nesnosito pulsira u njegovoj stegnutoj šaci i kako on njegov penis trlja o moja leđa. Okrenuo sam se i polegao ga i počeo da hirovito ljubim i ližem njegovo bogovsko telo, iako sam bio potpuno nevin i neznalac.

Počeo sam da mu pušim sa toliko žari i uzbuđenja kao da se sve vreme do tog trenutka u meni akumulirala divljačka seksualna energija. Ustao je i priljubio me je uz stenu,stavio mi ruke iza mojih ledja i tako zverski me ljubio i grizao za uvo, imao sam osećaj da to radi već godinama, očigledno je i on to sve držao u sebi, sve što je ikada gledao u pornićima. Osećao sam se kao njegova igračka i prepustio sam  mu se da radi sve šta sa mojim telom  želi.

sisao-sam-karu-decku

Klečao sam u plićaku dok me je on lupao svojim penisom po usnama, i ubrzo nakon toga mi je rekao da zažmurim i osetio sam kako na mom licu šprica vrela sveža sperma, stidljivo sam otvorio oči i pogledao u njega, on je žmurio i grizao svoju donju usnu dok je jednom rukom cedio poslednje kapi svog nektara na mom licu a drugom me držao za vrat i primicao da bih pokupio što više sperme.

Podigao me je i počeo da ljubi i da usnama razmenjujemo njegovu spermu, nakon toga sam i ja sam od sebe svrsio na njegovu butinu i naravno moje usne su bile zadužene da očiste "uprljano"

mokar-golisavi-klinac-kupanje-bez-majice

Osušili smo se i otišli kući. Celu noć nisam mogao ni na tren oka da sklopim, vrpoljio sam se u krevetu od uzbuđenja, smišljao šta dalje da uradim, zamišljao sam Strahinju i mene u bezbroj poza, vapio sam za time da bude preko mene u tom trenutku, kad ubrzo čuh kucanje u prozor od moje spavaće sobe, to je bio on.

Otišli smo u njegov ambar gde čuvaju seno i celu noć eksperimentisali sa našim klinačkim telima, presavio me je preko plasta sena i počeo da liže moju tad jako usku i glatku dečačku rupicu, seno je bilo toliko grubo da mi se zarilo svuda u kožu a opet nisam ni mario jer sam nesnosno želeo da uđe u mene...

pederi-se-jebu-selo

Priljubio ga je uz moju rupicu i počeo da lupka, bio sam u iščekivanju i delovalo mi je kao da je trajalo večnost dok gs nije stavio u mene. Pljunuo je i stavio kurac u mene dok mi je u usta stavio neko ćebence da ga grizem da ne bih vrištao i probudio njegove.

seoski-gej-seks-seno

Bio je sve grublji i grublji, a potom me je prebacio na sebe. Dok je sedeo, jahao sam ga i nabijao se na njegovu već pomodrelu kurčinu dok mi je gurao prste u usta radi tišine. Slučajno je nogom oborio metalnu kofu za mleko, nikad neću zaboraviti taj trenutak straha i skrivanja u potkrovlju na kom smo goli i zaspali.

Nakon par dana, vratio se za Beograd. Došao je i septembar a ja sam trebao da krenem u srednju školu, zahvaljujući dogovoru moje bake i njegove ja sam upisao školu kao on i živeo sa njegovim roditeljima i njim u njihovoj raskošnoj kući u Beogradu. Strahinji i njegovim roditeljima je bilo drago jer su Strahinjinu sestru poslali da studira u Italiji.

zastava-italije

U tom periodu sve je bilo novo za mene - novo okruženje, nova porodica, nova škola, novi način života ali i novi pogled u gej svet. Njegov otac je držao pompeznu kompaniju dok mu je majka bila TV lice. Često smo bili sami kad se vratimo iz škole. Danima smo se igrali, eksperimentisali, jedva čekali da dođemo iz škole i da se što pre skinemo i igramo našim telima.

gej-skola-ucenici

Strahinja je nalazio i neke devojke kako smo bili stariji i sama pomisao kako on puni devojku pa uveče mene me je rasplamsavala. Gledali smo gole slike njegovih drugara sa treninga što jedni drugima šalju u grupi i drkali smo i zamišljali kako se provodimo sa njima. Vodio me je na bazen ne bi li simulirali našu avanturicu na jezercu sa 17 godina.

goli-decaci-bazen

Jednog jutra, Strahinjin otac, Nebojša je ušao u kupatilo dok sam se ja tuširao. Strahinja je u potpunosti bio na njega, visok krupan crn a boga mi i obdaren. Stidljivo sam pokušao da ublažim "neprijatnu" situaciju ali on je rekao kako je sve okej i počeo je da skida gaće i ušao kabinu dok sam sušio kosu. Krajičkom oka na ogledalu sam posmatrao njegovo telo kako se trlja sapunicom i kupa, zamolio me je da mu dodam peškir ali opet moja nesuptilna erekcija je učinila svoje.

Čika Nebojša je to primetio i reagovao slično kao Strahinja. Rekao mi je kako je sve to normalno i da momci jedni pred drugima nema čega da se stide. Počeo je da mi priča dok se brijao i sređivao za posao kao otac sinu kako treba da čuvam svoje zdravlje i kako treba da vodim računa o seksualnom životu i o nekim njegovim prvim iskustvima nakon čega je usledila erekcija, oči su mi bile gladne i nisam mogao da se nagledam kako se njegova ogromna kurčina ocrtava o peškir.

zgodni-matori-seksi-tatica

Nisam mogao više da izdržim i tražio sam razlog da se približim lavabou i da se sagnem nešto da uzmem sa donje police. Bio je to uspešan plan. Osetio sam njegovu kurčinu kroz peškir i što pre sam mu ga skinuo i upotrebio sve one veštine što sam godinama usavršavao sa njegovim naslednikom. Mnogo mu je veći nego Strahinji, zario mi ga je do krajnika i kad sam mislio da dalje ne mogu i da ću ostati bez vazduha, on je nemilosrdno nagurao još više.

Sama pomisao da je Strahinja na vaterpolu, njegova mama na poslu a kurčina njegovog oca u mojim ustima me je raspametila, priljubio me je uz pločice u tuš kabini i kitom šamarao moju rupicu dok je drugom rukom stiskao moja nabrekla muda i na uho govorio kako sam ja njegov predmet i njegovo vlasništvo, mislio sam da je to deo žari njegove napaljenosti sve dok nije svršio po svojim stopalima i naterao me da ih poližem uz par šamara zbog protivljenja.

tata-sin-golisavo-zajednicko-kupanje

Nakon tog trenutka, svaki moj korak u kući, ka školi je bio ispraćen pod njegovim nadzorom, pred svima se pretvarao da je divan "otac koga nemam" a sa druge strane tražio priliku da me omalovažava i preti ako samo nekome na svetu kažem za njega. Plašio se da ću da mu "zatrujem" sina i na svakojake načine se trudio da nas suptilno razdvoji.

Jednog kišnog subotjeg podneva Strahinjina mama Valentina se vratila sa posla jer je zbog nepogoda snimanje bilo otkazano, ušla je autom u dvorište, zvonila više puta i nakon toga ušla misleći da nema nikoga, čula je glasnu muziku u našoj sobi i popela se da vidi o čemu je stvar, kad ono, Strahinjina stvar u mojim ustima a moja stvar u njegovim. Nakon par dana agonije i pakla u kući, Strahinju su poslali u Italiju, a mene "vratili" u selo.

uzajemni-gej-oral

Nebojša mi je saopštio da me vozi kući, tu noć sam bio spreman sa stvarima, ušao sam u njegov auto i krenuli smo. Čim smo izašli iz grada, zaustavio je automobil i vezao me za sedište sve sa povezom preko očiju a torbu sa mojim stvarima ostavio pored puta. Dovukao me je u neki hangar, i tu zatvorio. Prvih 10 min je samo ćutao i šetao oko mene, a ja od poveza sam samo mogao da primetim da gasi i pali svetlo upereno u mene. Nakon par iskašljavanja, krenule su brojne uvrede.

"JESAM LI REKAO DA ĆU ŽIVOT BEDNI DA TI USEREM UKOLIKO SE PRIBLIŽIŠ MOM SINU?"

"TI SI MOJE VLASNIŠTVO, DA TE NIJE MENE BILO POJELI BI TE VUKOVI GLADNOG"
"RASKOMADAĆU TE PEDERČINO BEDNA", su samo od neke ključnih uvreda koje mi i danas odzvanjaju u ušima.Skinuo me je nagog i počeo bičem da udara po mom telu.

peder-manijak-u-seksu

Izvadio je penis i nabijao mi ga na facu, skidao prljave čarape i nabijao u nos, terao me da mu mirišem znojav pazuh i na svako ljutito pitanje me terao da odgovorim i ukoliko ćutim, sve me je jače udarao bičem po ledjima. Na svaki pokušaj da odgovorim mi je nabijao prste u usta.

Nakon toga je telefonirao i posle tridesetak minuta je došlo još njegovih prijatelja, tada sam mislio da je kraj, od bezbrižnog dečijeg igranja po proplancima do bičevanja i omaložavanja mog tela u smrdljivom napuštenom hangaru u Beogradu, gde si sad Strahinja?!

Moguce je u sebi vrištati. Tada sam vrištao u sebi svim glasom i emocijama da dozovem mog zaštitnika. Počeli su redom da me šamaraju, vuku po podu, vežu kaišem oko vrata i sa povezom vuku i maltretiraju moje telo koje za par meseci treba da dočeka 18-ti rođendan. Krenuli su redom da pišaju po meni, Nebojša mi je skinuo povez i terao svakom njegovom drugu da pušim.

grupni-seks-u-klubu

U meni se pobudila životinjska energija i mislio sam ukoliko mogu više od njih da će prestati, pokušao sam da izmorim svakog od njih i poslednji atom snage sam uložio ne bi li nekako našao kraj agoniji.

Nakon te noći moj život je ipak nastavio da teče i to u jednom neuslovnom stančiću na Kosančićevom vencu, mislim da je to bio vešaraj koji je pretvoren u sobu, bilo mi je zabranjeno sve osim da budem seksualni objekat Nebojši koji drži firmu u zgradi pored, kad god se ukaže prilika zvao me je u kancelariju i mučio raznim spravama, naročito kada više popije i ima želju da mi ugura celu ruku u rupicu.

seksi-tatica-tuce-golog-sincica

Pokušao sam na sve načine da dođem do mojih dokumenata koja su bila u njegovoj kancelariji ali na svaki pokušaj me je zaključavao danima bez ikakve hrane, odvodio me njegovim partnerima strancima i manipulisao mojim telom što je mene u neku ruku i radilo.

punjenje-pedera

Nakon par meseci došla je komunalna policija na nalog stanara, nakon toga i policija i mislim da je to bilo najsrećnije privođenje u policijskoj stanici, usledilo je nemilosrno mučenje jer nisam znao kako da ih ubedim otkud ja u stanu sa paketima kokaina i marihuane.

policajci-pederi-zlostavljanje

Sud je srećom pozvao za ispitanika i Strahinjinu mamu, Nebojšinu već bivšu ženu koja je stala na moju stranu i oslobodila me nedužnog robovanja.Zahvaljujući njoj sam trenutno u u Veroni, u stanu, u krevetu sa laptopom u krilu naslonjen na Strahinju i njegove grudi.

gledanje-gej-pornica-sa-pederima

Radujemo se Vašim komenarima!

- Despot i Strahinja


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

7 коментара:

  1. Vrela prica brate, digao mi se i nije spustao dok sam je citao uz jutarnju kaficu

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka cast za tekst Despote, odlican je!!

    ОдговориИзбриши
  3. i ja imam seosko seks iskustvo... zelite da podelim?

    ОдговориИзбриши
  4. Okej, deluje lepo, mada se nadam da nisi stvarno bio mučen i zatvoren. Al neverovatna priča. Gossip Boy <3

    ОдговориИзбриши
  5. Uh brale koja priča kao scenario za film.No verujem da je ovo i moguće doživeti kod nas gde su svi homofobi.Ja sam malo drugačija i mogu reći da sam imala više loših trenutaka od tebe.Ja sam crossdresser osoba a to je tek "strašno zlo".

    ОдговориИзбриши
  6. Veoma sexi sa strahinjom a malo napeto i ruzno sa ocem njgovim

    ОдговориИзбриши