петак, 19. јул 2019.

(Ne)verni čika Bane vara svoju suprugu

neverni-cika-bane-vara-svoju-suprugu

Imao sam nešto malo više od 20 godina kada sam ušao u jednu stranku. Tad sam se nadao nečemu, nekim promenama. Ali se nisam nadao nečemu što se desilo kasnije. Otišao sam na razgovor sa gospodinom koji je bio nadležan za stranku na opštinskom nivou. Nije mi bio dopadljiv na prvi pogled niti sam ga gledao na neki drugi način.

poslovni-covek-u-odelu-muskarac-kurac-viri

Desilo se da sam ostavio oglas u kom tražim partnera sa kojim bih se viđao i sa kojim bih se jebao i kome bih pušio kurac. Uvek mi je bio zanimljivo ostavljanje oglasa na Internetu. Nikad nisam znao ko sve može da mi se javi i koga mogu da upoznam. Uvek sam voleo to osećanje nečega neizvesnog i, rizika.

dopisivanje-gejeva-sajtovi-za-upoznavanje

U jednom momentu mi je stigla poruka od lika iz moje okoline. Opisao se. Bio je 20 godina stariji od mene.  Napisao da želi da se upoznamo, čitaj, želeo je da mu neko tog momenta ispuši kurac i da mu napuni usta spermom. Pristao sam, čak smo se čuli i dogovorili susret. Međutim, ni u jednom momentu nisam povezao neke stvari pošto se čak nikad nismo ni čuli.

cekanje-prevoza-u-mracnoj-ulici

Bio je mrak i čekao sam ga napolju. Trebao je da dođe kolima. Bio je to rizik. Uvek je taj neko mogao proći pored mene kolima i da ne stane, a da sazna ko sam. Ali, kao što rekoh, želja za kurcem u mojim ustima je bila snažnija od straha. Stao je pored mene kolima i ja sam ušao. U kolima je bio mrak, a on je stavio kačket na glavu i nisam mu dobro video lice od senke.

tamne-ulicice-lutanje-nocu

Počeli smo da pričamo dok je vozio. U jednom momentu pitao me je da li ga prepoznajem. Osetio sam neku jezu u stomaku, delovao mi je glas poznat i onda je nešto u mojoj glavi sevnulo poput munje. Pa to je Bane iz opštinskog odbora stranke! Rekao sam da sam ga prepoznao. Ućutao sam.

mrak-u-kolima-luda-voznja

Stavio je ruku na moju butinu, a zatim uzeo moju ruku i stavio je na njegov kurac. Rekao mi da se ne bojim. Napomenuo je da me se seća kao i da poznaje moje roditelje. Bilo mi je zanimljivo što predsednika opštinskog odbora hvatam za tvrdi kurac u kolima.

kurac-vozaca-u-kolima-iz-pantalona

Sklonili smo se i rekao mi da želi da mu pušim kurac. Stavio je ruku na moj vrat i polako povlačio moju glavu ka kurcu koji je izvadio. Nadrkavao sam mu kurac dok je on stenjao. Ljubili smo se.

gejevi-se-strasno-ljube-u-usta

Snažno me je hvatao po telu. Zatim sam mu popušio kurac. Kita mu je bila onako, osrednje veličine, tanja ali jako tvrda. Sisao sam mu kurac da bi pri kraju predsednik počeo da se propinje, da uzdiže kukove gore-dole i da me jebe u grlo, do kraja.

pljuganje-karine-muskarcini-u-kolicima

U jednom momentu sam osetio toplu, lepljivu spermu i njegovo glasno uzdisanje.

sperma-se-sliva-sa-glavica-karine

Vratio me kući i dogovorili smo susret kod njega, u njegovoj kući. Znao sam da je oženjen i da ima decu. Zvao me je jedno veče da dođem taksijem do njega. Sam je bio. Došao sam, pokucao na vrata, a on je već bio go sa dignutim kurcem. Kakav je to bio osećaj.

Prvi put dolazim u kuću, a on go. Pomislio sam, kad bi mu samo žena saznala… Kleknuo sam i sisao kurac dok me je on mazio po kosi. Tucao me je u usta.

gutanje-karine-do-kraja-grla

Onda me je okrenuo, savio preko trpezarijskog stola za kojim jede sa ženom i decom i tako me jebao. Jako. U jednom momentu zazvonio mu je telefon. Pričao je sa ženom dok je polako gurao kurac u mene.

muskarac-u-odelu-kara-sekretara-u-kancelariji

To je bilo tako popaljivo. Nije imala pojma da njen muž upravo jebe pedera. Svršili smo tako što me odveo u spavaću sobu, na bračni krevet i tu nastavio da me jebe.

muskarci-se-ljube-u-krevetu

Viđali smo se još par puta i pojebali. Ostali smo prijatelji, što smo i dan danas. Uvek se pitam, da li se seća šta je radio na bračnom krevetu?

- Alhemičar


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

6 коментара:

  1. Анониман19. јул 2019. 18:49

    Izasao s posla i video da je ovo izaslo... Citam kasnije!!

    ОдговориИзбриши
  2. Nevaljao taj čika Bane, a...? :) Pitam se da li vara svoju suprugu i dalje i, da li i dalje to radi sa momcima...? Dosta toga ostaje kao zagonetka nakon ovog teksta, hmm...

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман19. јул 2019. 20:37

    alhemicare je li ti smisljas ove price ili su istinite zato sto mi deluju mng realno brt

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve su moji dozivljaji. U tome je car. Podeliti sa svima nesto sto nikome ne smes da ispricas uzivo. Bilo bi bezveze bar meni da izmisljam.Alhemicar

      Избриши
    2. Анониман20. јул 2019. 08:37

      skidam kapu brt i svaka cast

      Избриши
  4. Анониман19. јул 2019. 23:11

    Evo konacno sam sam pa sam procitao... Bar da je duze!!

    ОдговориИзбриши