петак, 15. новембар 2019.

Gay: "Volim da ga u osetim u ustima"

gay-volim-da-ga-u-osetim-u-ustima

Mnogo volim kurac. Ali bas mnogo. Toliko da sam ispusio veliki broj kiturina. Velikih, malih, debelih, dugackih kurceva, kita obdarenih, starijih, mladjih... Sve sto ima kurac. Da devojke imaju kurac, i njima bih prisao bez ikakve dileme. Jos dok sam bio mali sam krenuo da se igram sa svojom malom pisom, kad sam malo porastao, izmotavao sam se sa bratom od tetke.

Kad su malo ozbiljnije proradili hormoni, igrao sam se sa tadasnjim komsijom mojih godina i trljao njegovu pisicu. Kad sam konacno stasao kao mladi momak koji je spreman "da se baci u akciju", upoznao sam tatinog kolegu koji me je upoznao sa oralom. Umeo je da navrati kod tate a kad sam sam kod kuce, da se zadrzi i da ga zadovoljim oralnim putem. Sta cu kad volim da ga osetim u ustima?!

gej-decak-sa-plocicama-jaki-trbusnjaci

Moze se reci da sam muska kurva i da sam laka osoba kojoj jedan pogled moze sve da kazem, da se spustim i izdudlam tu karinu kojoj je potrebna paznja talentovane puskurke. Bolje da ne pokusavam da nabrojim sve muskarce, momke i decake kojima sam dudl'o ali mogu da vam ispricam o mom najskorijem oralnom iskustvu sa jednim slatkim deckicem. On je jako lepo gradjen, sladak je i muzevan, ima plocice.

Ti njegovi trbusnjaci izludjuju, verujete li mi? Ipak, mnogo vise me privlaci njegova kitica. Nije mali uopste mali tamo dole. Zapravo je obdaren. I obrezan ali ja volim sve kurceve, kurati ili ne, dobrodosli su da im ga gutam. U fenomenalnoj je formi decko, deluje bas mlado i zeleno a ja sam cak malo krupniji od njega. Svidja mi se i njegova braon kosa. Upoznali smo se kod veterinara, kad sam odneo moju macku Mici na pregled.

peder-koji-voli-macke-mackar

Aca je tad odveo svog psa na sterilizaciju jer je stalno karao i punio kujice koje su, ocekivano, svaki put zatrudnele i onda se kotile k'o dobar dan. Ima veliko dvoriste koje je otvoreno pa je umeo i da ode i da luta, a sterilizacija pasa je, kako mi je rekao, pametan izbor i zbog raznih bolesti i drugog cega se vise ne secam. I moja Mici je takodje sterilisana ali ju je sestra nosila tada kod veterinara pa nisam bas upucen.

Bilo kako bilo, krenuli smo zajedno niz ulicu od veterinarske stanice, setali i pricali. Nosio je farmerke i majicu. Oci su mi cesto same od sebe, spontano odleprsale do njegovog medjunozja. Iako nista nisam mogao da vidim preko njegovih tamnih i cvrstih farki. Mislim da je primetio. I tako je Aca mene pozvao kod njega kuci jer je tu u komsiluku.

kao-pas-macka-ljubav-medjusobno-mazenje

Mazili smo nase krznene drugare i malo pricali o njima ali... Posto nam se ljubimci bas i nisu slagali iako smo pokusali da ih drzimo zajedno, razdvojili smo ih. Pa normalno kad su pas i macka u pitanju. Aca je pustio Reksa napolje i dao mi posudu i mleko a ja sam za to vreme odveo Mici u kupatilo i dao joj da pije mleka. Iz nekog razloga sam cuo Acu da me doziva. Ostavio sam Mici sa mlekom u kupatilu i otisao do dnevne sobe.

Imao sam sta da vidim. Aca je lezao na kaucu skroz go, k'o od majke rodjen! Prekrio je svoju kiturinu rukom, legao na ruku, gledao me i smeskao se. Ja sam se, istina, iznenadio ali se i obradovao ovom divnom prizoru. Rekao sam mu da sklanja tu ruku jer nema razloga da krije svoju lepotu. Podigao je i drugu ruku, zavalio se lepo i tada sam mogao konacno da vidim cime raspolaze.

goli-gej-decko-lezi-na-krevetu

Veoma je obdaren za svoje godine. Mogu to da tvrdim jer imam iskustva i video sam mnogobrojna muska muda. Rekao sam mu da mu je gotovo velik kao taj sprej Ervik, mirisljavi osvezivac za vazduh koji stoji sa strane. Kaze mi Aca da ce jos biti veci uz moju pomoc i ako zelim, rucni rad. Odgovorio sam mu da ne mora da me pita dvaput i prisao mu.

Krenuo sam da mu ga pipam a on je izgovarao "Ufff" i "Uhhh"... Zvuke predaha i zadovoljstva. Nije ni bio svestan sta sledi i tek kako ce da mu bude lepo sa mnom. Jer, ipak sam ja pusikurka godine! Sve sa zlatnom medaljom za oral. Salu u stranu, dok sam mu dodirivao penis, zaista mu se dodatno skamenio pa je dodao osvezivac vazduha i zaista, ispalo je da je veci od njega!!!

veliki-kurac-ervik-osvezivac-za-vazduh

Acin penis je poprilicno atraktivan, odlican za rucni rad, posmatranje i uzivanje u pogledu ali i da se lizne. Bez pitanja sam krenuo da mu ga ljubim. Zezali smo se jer sam mu cmakao kiturinu a onda posebno i sam glavic, kad sam izvadio jezik iz usta i gledajuci u njega i njegovo lice, krenuo da mu oblizujem taj ruzicasti glavic. Mici nas je nasla pa je Aca ustao i odveo je u susednu sobu.

cuclanje-kiturine-decaku

Posto sam bio u dogi-stajl pozi, na sve cetiri noge, prisao mi je i priblizio spreda kitu koja je pocela da pulsira i opet, polako ali sigurno da raste. Socno i glasno sam mu ga cuclao, a onda je pozeleo da mu lizem jaja. Pa ko sam ja kao glavna puskurka ako ne bih ispunio takvu zelju? Svasta! Polizao sam mu jaja i osetio kako mu kiturina jos vise pulsira i reaguje na moj vlazan jezik.

sisanje-muskih-jaja

Volim da ga osetim onako skroz, celog u ustima, cak i ako je ovako debeo i dugacak kao Acin. Naravno da njegov nisam jer ne moze da mi stane do grla citav penis ali se moze reci da sam maksimalno moguce uzivao s njim i njegovim obdarenim penisom. Reks je lajao u dvoristu sto je izgleda uobicajeno, Mici se nije cula a nas dvojica smo uzivali u oralnom seksu.

Ipak, pitao sam ga da li ce neko da dodje jer je rekao da je skroz sam u kuci. Uverio me je da je sve okej i da se opustim, da ce svejedno uskoro da svrsi. Pozeleo sam da pojedem spermu. Aca je klimao glavom i govorio mi "Samo cepaj". Cuclao sam mu jos malo tu obrezanu i lepu kiturinu pa je rekao da ce sad ubrzo da svrsi. Krenuo sam da radim rucni rad i krenula je bela lavina da izlazi.


Eh, radosti zbog vrele sperme! Progutao sam je jer volim dar od kurca. Otkrio mi je da ne zivi sam vec da je kod njega inace guzva u kuci ali da se sad potrefilo i dobro uklopilo da je 100% sam. Zahvalio mi se za rucni rad koji sam odradio i dobar oral i rekao da mogu opet da dodjem ako zelim, kad naravno bude opet sam.

I jesam ali, to je neka druga prica! :)

- Decak pusikurka


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

5 коментара: