понедељак, 14. октобар 2019.

Sto volim da pusim karu svom drugaru

sto-volim-da-pusim-karu-svome-drugaru

Imam jednog druga jos od malih nogu, ime mu je Milan. Nasi roditelji su kucni prijatelji pa smo tako, logicno, i mi morali da se sprijateljimo. Na pocetku smo se svadjali, ali opet, i bas voleli. Bili smo odlicni drugari a onda su poceli da nam rade hormoni. Nismo jos ni postali tinejdzeri, a vec smo bili napaljeni. Ipak, vise smo samo pricali o seksu. On o devojkama, kako ce da ima neku lepu i zgodnu a ja o drkanju kurca.

drkica-malisana-kozica-momak-mastrubira

Ako to nije pokazalo da cu ja biti pedercina a on jebac i po, ne znam stvarno. Dok smo bili klinci, krenuli smo sa petingom, drkali smo zajedno i mastali o svemu sto nas je uzbudljivalo. A onda smo poceli da radimo sve to zajedno, uzivo. Kad smo bili u tinejdz dobu, on je imao nekoliko devojaka. Decko je ogroman, jak je i deluje veoma muzevno, pa nije ni cudo sto smo ga svi zeleli. Ja ponajvise da mu dudlam karinu.

dudlanje-kare-velikom-muskarcu

To se i desilo par puta a ono sto sam najvise voleo je kada nakon treninga dodje jos onako sportski obucen kod mene, izvadi ga iz sorca pa mu ga sisam sve dok mi ne napuni usta spermom. Dosta smo imali avantura zajedno. Ipak, jedna od devojaka je bila crnokosa dobrica, s njom je imao ozbiljnu vezu pa smo u tom periodu bili opet kao ranije: samo drugovi.

dobri-pajtosi-selfi-trpanje-trtice

Bilo mi je lepo da se samo druzim sa Milanom jer je dobra osoba. Imamo zajednicka interesovanja o kojim necu pisati tako da smo provodili cesto vreme zajedno i druzili se. On je bio srecan sa devojkom a ja sam bio solo. Pogadjate da mi nije bilo lako jer mi je falio partner za seks, ili bar za oral kao sto sam to imao sa Milanom. On je bas uzivao da mu ga pljugam.

gejevi-primanje-kare-usta

Secam se jedne situacije napolju, bio je to kraj leta i prelazak u jesen. Jos smo bili u kratkom ali je vec bilo zahladnelo. Ipak, to nas nije zaustavilo da se zabavimo u prirodi. Milan je otkopcao slic, malo svukao bokserice i dao mi da cuclam njegovu karinu. Tad mu je kara prskala vise od jedanput jer smo blejali napolju i napravili pauzu izmedju. Uh, pali me smo podsecanje na taj dan!

gej-cuclanje-kare-napolju

Posto mu je bilo zao mene sto sam sam dok on ima devojku i ne moze da mi da svoju kitu u usta k'o inace, predlagao mi je da pronadjem i ja nekog za sebe. Nikad nisam nista uradio po tom pitanju jer mi seks nije stalno u glavi. Pa dobro, sam sam sebe zadovoljavao dok sam mastao gledajuci slike zgodnih momaka bez majice, onih sa velikim misicima. Milan je takodje takav, prava pastuvcina.

mastrubacija-na-zgodne-misicave-gole-slike-momaka

Milan je u medjuvremenu raskinuo sa onom dobrom devojkom, nema sta tu da nas grize savest jer smo bili posteni i nije nikad postao varalica. Medjutim, cim se to desilo, poverio se svom drugu tj meni. Pogadjate da je ubrzo nakon toga on svukao gace sa sebe, legao na krevet i prepustio se uzivanju koje sam mu podario. Kaze da te devojke ne mogu da pridju mom talentu kada je pusenje kurca u pitanju.



Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

6 коментара:

  1. Voleo bih da sam ja mogao tako mom drugu da poduvam s vremena na vreme dok smo bili sami, uh, i drkam ga sad upravo

    ОдговориИзбриши
  2. hocu i ja drugu da pusim ali on nece

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je drugi put da ga bacam i prskam na ovu pricu, mmm!!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман4. мај 2020. 12:30

    Prskao sam i ja ortaka 6 godina ,sportiata ,napucan do bola......a onda je otisao u inostranstvo

    ОдговориИзбриши