четвртак, 12. септембар 2019.

Kako mi je kolega oduzeo nevinost

kako-mi-je-kolega-oduzeo-nevinost

Ovako, orgazam sam otkrio vrlo rano, kao dijete trljajuci se od krevet. No dosavsi u tinejdzersko doba, otkrio mi se novi svijet. Svijet pornica i drkanja. Drkao sam kad god stignem. No jednog dana, izasla mi je reklama za gay pornice. Iz radoznalosti sam kliknuo. Cuo sam od drugara da to nikada ne bi pogledali, da im se gadi i od same posmisli na to.

No medjutim, u mom slucaju, nije bilo tako. Jednostavno me je interesovalo, zapravo mi se i svidjelo. I tako sam sve vise i vise pocinjao gledati gay pornice, prizeljkujuci da me neko dobro izjebe kao u tim pornicima. Nisam ni slutio da mi se takvo nesto mozda i sprema.

goli-muskarci-sa-kurcem

Doslo je vrijeme za srednju skolu. Skola koju sam upisao bila je internatskog tipa. I jos na sve to, u njoj su bili svi bas muskarci. Za oko mi je zapao jedan amomak iz druge godine. Nazvacu ga Rastko u ovoj ispovjeti. Bio je visok. Duge noge, atletski tip, misicav onako, malo maljav, prelijep u licu, bas je bio sexy. Kad god sam drkao, njega sam zamisljao.

mokar-decko-do-gole-koze-tusiranje

Posto su kod nas kabine u kupaoni bile otvorene tj. bile su samo pregrade izmedju njih, ko god je usao mogao je da vidi tudju guzicu. Ja sam uvijek volio da se kupam sam. Ali jedan dan sam vidio njega kako stoji i brise se okrenut prema meni. Iz radoznalosti sam spustio na sekund pogled do njegove kite, ali nisam previse zadrzavao pogled da ne bi nesto pomislio. Inace sam znao da je strejt, ili sam bar to mislio.

goli-muskarac-javno-tusiranje

Jednom se ponovila ista scena. Ali ovaj put dok sa se ja kupao a on se brisao peskirom cuo sam "juuuuuuu" i na odrazu, u cesmi vidio sam da mi gleda u bulju. Ince sam prosjecan momak, lijepe atletske gradje smedj, ma mogu slobodno reci sa lijepo oblikovanom guzom. Tako da me je to zacudilo. Ali sam se pravio lud.

goli-muskarac-se-kupa

Ta scena se ponovila vise puta. Dok jednom nije dodirnuo rukom moje dupe. Strah me oblio, ali sam se okrenuo i on me je gledao sa sexy smijeskom na licu. Kita mu je bila dignuta. Uf, prelijepa je bila. Izdrkao je preda mnom. Sva sreca da neko nije usao. Ja sam bio u soku i cim je otisao ja sam izdrkao u kupaoni. Toliko sam bio napaljen da sam svrsio za 1 minut. Te veceri dosla mi je poruka "Sutra me cekaj prekoputa kod hotela u 3h".

iznajmljena-soba-za-seks

Tako je i bilo. Sacekao sam ga tamo. Opet me pogledao onako, sa sexy smijeskom. Usli smo u hotel, uzeli sobu i otisli gore. Ja sam cijelo vrijeme bio u strahu sta ce se desiti i, znao sam kuda ovo vodi. Nesto mi je govorilo da ne idem ali sam isao dalje. Cim je zavorio vrata od sobe odmah je poceo zestoko da me ljubi. Da mi gura jezik duboko. Uzvratio sam. Poceo je da me skida, ljubi bradavice a ja sam samo duboko uzdisao.

gejevi-ljubljenje-usta

Automatski sam ga svukao i ostao je samo u gacama. Ljubio sam i lizao ga gdje god sam stigao, najvise pazuh i pupak (to su bili neki moji fetisi, pogotovo me palilo sto je imao dlake ispod pazuha). Kurac se i njemu i meni odmah ukrutio. Ljubio sam  njegov kurac preko gaca i nisam vise mogao da izdrzim, Svukao sam mu gace i ispred mene je bilo nesto sto sam dugo cekao. MUSKI KURAC. Snovi su mi se poceli ostvarivati.

klinja-ga-sisa

Krenuo sam da mu ljubim glavic, da ga lizem i pusim. Trudio sam se koliko sam mogao. Bio sam neiskusan. Ali on uzdisao, stenjao i stalno me gledao prelijepim ocima sa onim sexy smijeskom. Pribio me uz zid i poceo da me jebe u usta. Gusio sam se njegovim kurcem. Nakon toga smo presli na krevet. Svukao je moje gace, krenuo da mi ga drka i lize rupicu.

lizanje-guzice

Koji osjecaj, jebote. Ahhh sto je bilo dobro! Stenjao sam jer mi je gurao prste u guzu. Uh sto je bilo dobro. Na kraju me je poljubio zestoko i rekao "ne mogu vise da izdrzim", " daaa, napokon! Ajde uzmi mi nevinost" i okrenuo me na stomak i izdigao guzu. Stavio je kondom na kurac, podmazao mi dupe lubrikantom koji je predhodno kupio i krenuo da vrsi pritisak na moju rupicu.

lizanje-cmara-jezikom

Bolelo je, cvileo sam kao ker i vristao grizuci jastuk, jbg... Bilo mi je prvi put. Ali on je bio tako njezan, Polako je prodirao u mene i govorio da se opustim. Kada je usao cijeli, polako je poceo da ga vadi. A onda je polako ubrzavao tempo. Bol je popustala i dolazio je osjecaj zadovoljstva.

ulazak-kare-u-cmarinu

Kada je video da sam se opustio i da uzivam, ubrzao je tempo, stisnuo mi rukama kukove i krenuo jako da me jebe. Obojica smo stenjali. Govorio mi je "tako si uzak, aahh ahh ahhh, uuhhh aaaa, jel ti se svidja"?

- "Ahhhh oooooo daaa", samo sam odgovarao, "aah aahh daaaaa! Too, too tooo... Jacee, jacee ahh, da tako jebi me, jebi Rastkooooo dubljeee, dubljeeee..."

muskarac-trpa-analno

- "Hoces dublje? Evo tii ahhh ahhh uuhhhh, kako je usko i toplo".

- "Daaaa, daaa ahhhhh, too mi radiiiiiii... Daa, oohhh ahh".

Svasta smo pricali jedno drugom i stenjali glasno ne obazirujuci se na ostale u susjednim sobama. Njegova jaja su udarala o moja i onaj zvuk... Ahhh, kako me je to palilo! Okrenuo me je na ledja pa sam mogao da gledam njegovo sexy tijelo. Podizao je ruke da mu gledam pauzuhe jer je skontao da me to pali, konstantno drzeci onaj sexy smijesak. Mijenjali smo poze, ja sam jahao njega malo.

jahanje-muskog-pastuva

- "Uhhh kako me dobrooo jaseess tooo". Bili smo u misonarskoj pozi, ma u raznim pozama. Ne mogu vam sve i opisati, lizao sam ga, pazuhe sve sta god sam stigao i ljubio se s njim. Nabijao se u mene sto je jace mogao.

muskarac-prima-u-cmarinu

Na kraju rekao da ne moze vise da ce da svrsi. Rekao sam mu da legne preko mene i da me jako zagrli. Obgrlio sam ga nogama iza ledja. Sapnuo sam mu na uho "svrsi u mene, napravi mi dijete". Prislonio sam brzo njegove usne na moje i u tom momentu me je jako stisnuo i glasno zastenjao "AAAAAAAHH AAAHHH" i u sebi sam osjetio nesto toplo. Spermu mog Rastka.

muskarac-svrsava-unutra

Nastavio je da lezi na meni dok mu kurac sam nije ispao iz mene. Rekao mi je da nikada nije tako svrsio. Okrenuo sam ga na ledja, legao preko njega, namjesto kurac i trljao se od njega i svrsio sam kao nikada do tadaaa. Koji orgazam covjece.

sperma-iz-cmara

Pokupio sam svu spermu sa nasih tijela u svoja usta i poceo strastveno da se sa njim ljubim i da dijelimo nase sperme u ustima. Mmmmhmm.... Kako je bilo ukusno. Nakon toga smo otisli da se istusiramo i tamo obavili po jos jedan posao. Rekao je da mu je ovo bio najbolji sex ikada.

ljubljenje-usana-od-sperme

- "Ma zajebi zene koje sam karao, ovo je pravi seks", i samo me poljubio. Nastavili smo to da radimo dok nismo otisli na razlicite fakulte i od tada se nismo vidjeli. Volim svoga sexy Rastka i dan danas i beskrajno sam mu zahvalan za ovo iskustvo i za to sto mi je bas on oduzeo nevinost.

Nadam se da vam se svidjelo moje iskustvo, a ja odoh da izdrkam jer sam toliko napaljen i ne mogu vise da izdrzim!!!!!!!!!!!!


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

4 коментара:

  1. Mene je napalilo ovo, i to zestoko... je li i ovo prica od alhemicara ili od koga jer ne vidim potpis ispod kao inace

    ОдговориИзбриши
  2. Nije Alhemicar, ali hvala sto pratis moj rad . Bice uskoro nova.

    ОдговориИзбриши
  3. Ko god da je pisao, mnogo je dobra prica, dopada mi se

    ОдговориИзбриши
  4. Stavio je kondom na kurac, podmazao mi dupe lubrikantom koji je predhodno kupio i krenuo da vrsi pritisak na moju rupicu.
    ................................................................................
    Sapnuo sam mu na uho "svrsi u mene, napravi mi dijete". Prislonio sam brzo njegove usne na moje i u tom momentu me je jako stisnuo i glasno zastenjao "AAAAAAAHH AAAHHH" i u sebi sam osjetio nesto toplo. Spermu mog Rastka.

    ОдговориИзбриши