понедељак, 24. јун 2019.

Zabranjeno voće - seks sa sveštenikom

gej-svestenik-koji-se-jebe-prica-slike

Bio sam na oglasima jednog srpskog gej sajta. Nadao sam se da ću sresti nekog zanimljivog. Znate kako kažu? Pazi da ti se ne ostvari ono što priželjkuješ.

Počeo sam da se dopisujem sa „Nepobedivim“. To mu je bio nadimak. Dopisivanje je bilo zanimljivo. Kroz rečenice sam shvatio da je u pitanju jedan zanimljiv, obrazovan momak. Uskoro smo dogovorili susret. Kao i uvek pojavio se onaj strah, čežnja i želja za novim iskustvom i upoznavanjem.

gej-oglasi-srbija-seks-upoznavanje

Došao je kolima a ja sam ga sačekao na dogovorenom mestu. Bila je jesen. Noć. Otišli smo daleko od mesta gde živim, gde su bašte. Tamo sigurno nema nikog noću, pomislio sam. Našli smo prostor i tu smo se parkirali.

Uhvatio sam ga rukom za butinu i klizio do njegovog šlica. Osetio sam kako mu kurac nabrekao od želje da ga stavim u svoja vlažna i topla usta.

pederi-se-ljube-u-usta-slike

Dok sam mu mesio kurac strasno smo se ljubili. To mi se odmah dopalo. Volim da se ljubim.

srpski-gejevi-koji-se-ljube-gif

Dugo smo se ljubili. Onako, slasno, gurao je jezik u moja usta koji se preplitao sa mojim jezikom.

pederi-balavljenje-cmakanje-slika

Ljubio me po vratu što me dodatno uzbuđivalo.

pusenje-kurca-pedercini-slike

Nakon što sam mu ga dobro popušio, svršio je u moja usta. Zatim smo se opet poljubili. Osetio je na mom jeziku ukus sopstvene sperme.

sperma-na-ustima-ljubljenje-nakon-svrsavanja-orala

Dogovorili smo se za drugi susret ali rekao mi je da ne može tako često da pobegne jer ima devojku.

Naše druženje je potrajalo nekoliko godina. U početku smo se viđali češće, a kasnije retko. Razgovarali smo i polako je stekao poverenje u mene. Jedno veče dok sam ležao stigla mi je poruka od Nepobedivnog. „Želim nešto da ti kažem, ali plašim se, sablaznićeš se“. Navaljivao sam da mi napiše o čemu se radi. Uplašio sam se.

Šta bi tako strašno moglo biti? Da nije ubica? Kriminalac? Ili nešto još gore što nisam smeo ni da pomislim? „Doći ću sutra po tebe kolima pa ću ti sve ispričati“ usledila je poruka od Nepobedivog. Te noći nisam mogao da spavam. Plašio sam se.

Sledećeg dana došao je po mene. Ušao sam njegovim kolima i prvi put smo krenuli kod njega. Započeo sam razgovor jer sam želeo što pre da čujem o čemu se radi, makar bilo i loše. „Znaš, ja nemam devojku. Ja sam katolički sveštenik“.

svestenikova-odora-svecana-odeca

Usledio je trenutak tišine.

U sebi sam pomislio:“Ma, jebi se bre, koga boli kurac što si sveštenik, dobro je da nije ništa ozbiljnije“ i došlo mi da se nasmejem. Za jednog sveštenika, bio je zaista privlačan. Visok, mršaviji malo, proćelav, oko tridesetih godina sa skrivenom tetovažom na telu religijskog konteksta. Bio je veoma zgodan.

Doduše, shvatao sam da mu je teško. Razumeo sam da za ovakvo priznanje treba mnogo hrabrosti ali i da mi mnogo veruje. Osećao sam se polaskano. Razgovarali smo o njegovom odnosu prema njegovom pozivu i o tome što želi da jebe muškarca. Bio je rastrzan između poziva i požude.

Stigli smo u njegovu parohijsku kuću. Čim smo ušli počeli smo da se ljubimo. Opet onako strasno, na sred sobe. Uzbuđavala me pomisao da se jebem sa katoličkim sveštenikom. Tamo negde, u glavi mi je poručivao glas da možda to nije u redu. Ali, koga briga.

Ovozemaljski život je pun iskušenja, a ja sam od krvi i mesa i teško ću se odupreti želji da ne dozvolim da se jebemo odmah ispod slike Tajne večere koja je krasila njegov zid.

crtani-pravoslavna-slika-poslednja-tajna-vecera

Legli smo na krevet pa je on legao preko mene. Trljali smo se balavim kurčevima dok smo se ljubili. Stenjali smo. Okrenuo me je na stomak i počeo da me jebe. Ljubio me i lizao po vratu što me je dodatno napalilo i opustilo. Ušao je kurcem duboko u mene bez poteškoća. Čulo se lupkanje njegovih jaja punih sperme o moje dupe. Počeo je da mi priča na uvo bezobrazluke.

jebanje-tetoviranog-muskarca-otpozadi

Zamislite scenu, sveštenik jebe pedera i na uvo mu priča kako je on njegov đavo i kako ubrzava jebanje sve jače uzdišući.

djavo-jebe-andjela-perverzna-fantazija

Pred sam kraj toliko je ubrzao da je krevet počeo da škripi. Ponovo smo stenjali. Glasno je svršio i ostao da leži preko mene. Čuo sam kako mu srce koje je brzo otkucavalo počelo polako da kuca sporije. Nastavili smo da ležimo i ja sam ga mazio po grudima. Divio sam mu se.

dvojica-se-ljube-goli

Pričali smo o umetnosti, i religiji. Ustao je i go seo za svoj klavir i odsvirao mi kompoziciju, što je mene još više oduševilo. Oduševilo me je što odlično jebe i što je talentovan: i u muzici i u jebanju.

Nastavili smo da se viđamo. Ali, naš odnos je bio čudan. Posle svakog našeg jebanja usledila bi poruka pokajanja na Fejsbuku. „Izvini, ne bi trebalo ovo da nastavimo. Ja sam izabrao božiji put“. Ljutio bih se ali sam ga i razumeo.

Navikao sam na takav odnos i prihvatio sam ga jer sam sa njim imao više nego što sam imao sa bilo kim drugim. Javljao bi se onda kada bi poželeo susret sa mnom na svakih par meseci. Valjda, kad opterećenje u jajima koja su puna sperme postane neizdrživo. I svaki put bih pristajao.

seks-muskaraca-napolju-u-prirodi

Prošle godine na leto smo se videli poslednji put. Poželeo je susret jer je napuštao Srbiju da bi se dalje usavršavao u svom zvanju. Jebali smo se na sred poljane. Bilo je leto. A mi goli. Naslonjen na njegova kola, jebao me žestoko.

Govorio je da napravimo trag na kolima od  jebanja, da onaj koji bude nasledio ta kola vidi šta je pravi život. Kako uživa sa mnom u ovoj slobodi dok me jebe. Pošto me izjebao seli smo u kola i shvatili koliko su nas komarci izboli svuda.

fejzbuk-nalog-drustveni-profil-upoznavanje

Slušali smo malo još muziku, popričali i pozdravili se. Obrisao me sa Fejsbuka. Možda iz straha, griže savesti, iz želje da zaboravi šta je uradio. Svakako uvek provirim na njegov profil da vidim šta ima novo u njegovom životu. On je nastavio svojim putem. Napreduje.

Nepobedivi mi je ostavio neizbrisiv trag. Jebali smo se napolju, u stanu, kod njega, drkali smo preko Skajpa. Vodili smo zanimljive razgovore. Ko zna, možda kad se bude jednom vratio, možda se javi. Da  mu odgovorim onda?

Šta mislite? Da li sam pogrešio što sam se jebao sa sveštenikom?

- Alhemičar

popovska-crno-bela-mantija-muskog-svestenika


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

5 коментара:

  1. Анониман24. јун 2019. 21:59

    Znas kako kazu, "JEBO TE POP" samo sto je kod ovog to stvaran slucaj

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24. јун 2019. 22:47

    moja ispovest je ta da citam zlocesto i evo drkam ga pre spavanja

    ОдговориИзбриши
  3. Mislim da nikada nisam mastao o seksu sa svestenikom al', evo prilike :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман25. јун 2019. 17:57

    a cekaj, je li ovo stvarno stvarna prica tj iskustvo ili izmisljotina...

    ОдговориИзбриши
  5. " Posle svakog našeg jebanja usledila bi poruka pokajanja na Fejsbuku. " - Jao hit, koja napacena mukica mora da je taj svestenik pa ga stalno grize savest! Pa dobro, mozda ne vise jer su ipak prosle godine i to.

    ОдговориИзбриши