понедељак, 17. јун 2019.

Ortački drk sa oženjenim muškarcem

ortacki-drk-sa-ozenjenim-muskarcem

Svaki pravi muškarac potajno priželjkuje da ima ortaka sa kojim bi mogao da se zabavlja onako muški: da se zavali u fotelju, skine se go, raširi noge i radi ono što svako od nas najbolje zna - da izdrka kurac sa drugim ortakom uz neki dobar pornić. To je i moja želja koju sam više puta ostvarivao.

Osećaj slobode, intimnosti, povezivanja i perverzije me dodatno napaljivalo svaki put kada bih u društvu nekog muškarca drkao kurac.

gej-dopisivanje-preko-neta

Bojan i ja smo počeli da razmenjujemo poruke preko jednog sajta za upoznavanje. Naše dopisivanje trajalo je malo duže ali ipak sam uspeo da ga nagovorim da jedno popodne dođe kod mene kada sam sam u stanu. Bio sam veoma napaljen.

Svako iščekivanje u meni budi pomešanost osećaja straha, napaljenosti i adrenalina koji puca direktno u mozak. Želja da osetim tuđi kurac u ruci jača je u tom momentu od svakog straha. Uvek to iščekivanje koga ćeš ponovo upoznati, ko je taj ko gaji iste fantazije kao ti.

ortacki-oral-dlakavi-muzevni-maco-tip-gej-meda

Ispostavilo se da je Bojan u tridesetim godinama, oženjen. Lepo gradjen, krupniji, visok sa prosedom kosom. Misteriozan i privlačan sa burmom na prstu. Seli smo na kauč i počeli da pričamo uz piće. Dok smo pričali bilo mi je drago da je to muškarac koji mi se odmah dopao.

Uvek sam voleo da drkam sa oženjenim tipovima. Muževniji su, a i da ne lažem, više volim zabranjeno voće nego ono dozvoljeno. Pričali smo o poslu, braku, a zatim smo krenuli na iskustva. Počeo je da priča o njegovom iskustvu sa drugim momkom sa kojim je imao ortačko drkanje.

Bojan je bio povučen i stidljiv, čekao je moj prvi korak ali ja sam odugovlačio. Želeo sam da sve ovo duže potraje. Ipak je on prvi krenuo što je mene ohrarilo da nastavim našu momačku igru. Skinuli smo se do gaća i opet seli jedan do drugog.

Gledao sam u njegov nabrekli kurac kao i on u moj. Počeo sam da ubrzano dišem od uzbuđenja i počeo da mu mešam kurac preko gaća što je njega uzbudilo. Osetio sam da ima deblji kurac, veći što me još više uzbudilo. Skinuli smo se i prešli na krevet. Legli smo jedan nasuprot drugog.

ortacki-drk-sa-ozenjenim-maljavim-deckom

Sviđao mu se moj potamneli, deblji kurac i velika jaja. Dopalo mi se i dodatno uzbudilo što mu se sviđa moj kurac i što se igrao sa njim. Posvetio sam se njegovom debelom kurcu. Masirao sam ga. Posmatrao njegovo telo. Bio je dlakav po stomaku i grudima, sa dugim, jakim nogama, velikim mudima.

Muda puna sperme su poskakivala dok sam mu drkao kurac. Počeli smo obojica da stenjemo. Pitao me gde bih voleo da on svrši. Tokom naših priča pre upoznavanja pričao sam mu kako bih voleo da podmaže moj kurac njegovom lepljivom, toplom spermom.

sisanje-kurca-gutanje-sperme-gif-slika

Predomislio sam se, poželeo sam da mu sisam kurac i da mi grlo napuni spermom. To sam i uradio. Zadovoljio sam ga dok je on stenjao i punio moje grlo. Sada se on posvetio meni. Igrao se mojim kurcem i jajima, divio mi se.

Počeo je bezobrazno da priča što je mene dodatno napalilo i dovelo do toga da sam počeo da osećam one prijatne trnce u butinama što je značilo da mi se bliži srećan trenutak. Drkao je moj kurac jako. I ja sam počeo veoma glasno da stenjem.

Boleo me kurac u tom trenutku da li će me komšiluk čuti. Kao da je struja prolazila kroz moju kurčinu i mene. Samo sam čuo kako se divi kako prskam spermu. Poprskao sam ga, kao i njegovu šaku i prste.

kurac-sa-spermom-koja-curi-iz-glavica

Oduševio se, pohvalio me. Nikada nisam pre toga lepše svršio. Ispraznili smo jaja, pozdravili se i on se vratio svojoj ženi, ipak, praznih jaja i isisane sperme.

- Alhemičar


Evo jos par VRELIH tekstova:



Imas gay ispovest ili erotsku pricu koju zelis da objavimo? 

Klikni OVDE i posalji nam e-mail.

7 коментара:

  1. auuu, al' me je napalio onaj deo kad mu sisa kurac i guta spermu, mmm... ^.^

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман17. јун 2019. 09:48

    Meni je tekst iskreno ulepsao ovo svezije jutro, moj malisa i ja smo se posteno razbudili pred kraj citanja istog. Da da radoznalci, bilo je prskanja!! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман17. јун 2019. 10:00

    Jedini ja citam ovo dok sam na pauzi na poslu ili

    ОдговориИзбриши
  4. Zasto ja tek sad vidim ovo? I ovaj tekst je skroz u fullu, brt!

    ОдговориИзбриши